Presentatie Support:
strategie, inhoud
tekst, beeld, coaching

| Interne roadshow ter promotie van bedrijfsonderdeel |

Presentatie ontwikkelt om bedrijfsonderdeel 'Brandveiligheid - Sprinkler' intern te promoten. Hierover maakten we thema-brochure. Op grond daarvan onwikkelden we voor sprekers deze stepping stones voor hun verhaal. Sprekers nemen roll-banner mee om bij presentatie neer te zetten, het geeft de thema-bijeenkomst meer cachet.

HIerboven een 18-tal slides uit genoemde presentatie ter illustratie. Slides die de kern van het verhaal verbeelden en vrij spreken mogelijk maken. Hieronder enkele samenhangende producties die wij als 'special forces' in de communicatie voor deze Sprinkler-campagne uitvoerden.
Klik op pijltjes om gehele pesentatie te bekijken

Rolbanner

passend bij presentatie

Bekijken

Folder

als uitdeler bij presentatie

Bekijken

Fotoreportages

t.b.v. presentatie, banner en folder

Bekijken

| Introductie-presentatie Eekels |

Natuurlijk kwam er ook een Engelse versie van het verhaal: Eekels is succesvol 'all around the world'. Voor aan het begin van de presentatie maakten we nog voorstelronde slide en actualiteitenslide. Het geheel is modulair opgebouwd en hoofdstukken kunnen weggelaten worden. Als afgeleide maakten we nog rolbanners, advertenties en kaarten in deze lay out.

Klik op pijltjes om gehele pesentatie te bekijken


| Inspiratiesessie TBI top 500-dag |

TBI samenwerkings-event Den Haag. Doel meeting was de samenwerking tussen de 23 TBI-bedrijven onderling te stimuleren en een impuls te geven. Via dynamische meeting met opdrachten, stellingen en vooraf opgehaalde informatie (via app met opp's) werd een dynamisch event gecreƫerd.


Wij deden mee in de denktank vooraf, hielpen het app-traject inhoudelijk vorm te geven, hielpen bij de ontwikkeling van de presentatie en maakten de slides.

Volgende pagina >>